Nabídka






Zveme vás na Podzimní turnaj mládeže

Míla

23.10.2018

Pozvánky

Přečteno: 1951


Velká cena CST Ďáblice pokračuje druhým turnajem, kterým je Podzimní turnaj.


Podzimní turnaj se koná v sobotu 10. 11. 2018. Podrobné propozice a bližší informace najdete v kalendáři akcí, kde se můžete na turnaj i přihlásit.

 

Startovné na turnaj pro předem přihlášené hráče je 120,-- Kč, pro ostatní 150,-- Kč. Hráči, kteří se účastní dopolední i odpolední kategorie, mají do odpolední kategorie snížené startovné o 50%.

 

Upozorňujeme na změnu, která se týká dopoledních kategorií. Prezence je nově pouze do 8.30 hodin, aby bylo více času na losování a turnaj začal opravdu v plánovaných 9.00 hodin. Hala se otevírá pro rozehru v 8.00 hodin, kdy také začíná prezence.

 

Dopolední kategorie jsou nejmladší žactvo, starší žactvo a dorost, přičemž starší žactvo a dorost hrají společně v jedné kategorii (starší žáci jsou vyhodnoceni samostatně). Nehlaste prosím souběžně starší žáky i do dorostu, protože tam jsou zařazeni automaticky.

 

Pokud se vám nepodaří hráče přihlásit přes internet nebo ho přes internet autorizovat, lze to udělat též emailem na pozvanky(zavináč)pinecvpraze.cz s uvedením jména a příjmení, roku narození a oddílu, za který hráč hraje (nebo uvedením, že je neregistrovaný).


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha