Nabídka






Dnes proběhl desátý ročník turnaje ČSÚ v Ďáblicích

Míla

8.12.2017

Informace

Přečteno: 2047


Dnes se konal v Centru stolního tenisu Ďáblice jubilejní desátý podnikový turnaj Českého statistického úřadu.


„První dva ročníky tohoto tradičního podnikového turnaje zaměstnanců Českého statistického úřadu se konaly v Cípu. Dalších pět ročníků se hrálo v Centru zábavy Karlín, které bylo předchůdcem dnešního Centra stolního tenisu Ďáblice. Po jeho uzavření se konal jeden ročník v PinecAréně na Třebešíně a loni a letos se hrálo v Centru stolního tenisu Ďáblice“, rekapituluje historii tohoto turnaje jeho hlavní pořadatel Luboš Votoček.

 

Turnaje se letos zúčastnilo 40 hráčů a hrál se v kategoriích A a B, vždy smíšené čtyřhry. V silnější kategorii A vyhráli František Traxler s Šárkolu Holečkovou.

 

Pět hodin super atmosféry si užili všichni hráči, kteří odcházeli z turnaje spokojeni. A už se těší, až k nám dorazí za rok na 11. ročník. Centrum stolního tenisu je ideálním místem pro takovéto podnikové turnaje. K dispozici tu je sedm stolů. Zájemcům, kteří by si netroufli na organizaci, bychom s organizací podnikového turnaje samozřejmě pomohli, jsme schopni pro vás udělat organizaci turnaje na klíč. Máte-li o podobnou akci pro váš podnik zájem, volejte na telefon 603 451 965. Ideálním dnem je pátek, ale lze využít třeba i úterý, kdy je v Centru stolního tenisu nejvolněji a konají se zde pouze večerní turnaje PinecArény.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha