Nabídka






Dnes začíná druhý turnus příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis

Míla

21.8.2017

Pozvánky

Přečteno: 2355


V Centru stolního tenisu Ďáblice začíná dnes druhý turnus příměstského tábora zaměřený na stolní tenis, který pořádá TTC Praha.


V osm hodin dnes zahájí druhý turnus příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis, který pořádá oddíl mládeže TTC Praha. Tábor se koná v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8. Na tomto turnusu je ještě několik volných míst.

 

Program tábora začíná vždy devádesátiminutovým tréninkem vedeným trenérem licence C. Po ranním tréninku začíná nepingpongový program, na který s evyráží většinou do různých muzeí nebo do petřínského bludiště či na ďáblickou hvězdárnu. Po cestě absolvujeme o oběd, vždy v některé restauraci při cestě.

 

Po návratu je od 15.15 hodin druhý trénink, který končí v 16.45 hodin. V 17 hodin se potom účastníci tábora rozcházejí domů.

 

Máte-li zájem využít některé z volných míst, zavolejte vedoucímnu na telefon 603 451 965. Je možno se účastnit i jednotlivých dní. Podrobnosti najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/cinnost.php?id=23, kde je možno stáhnout i přihlášku.

 

Cena celého turnusu je 2.500,-- Kč a obsahuje program (tréninky a vstupné do muzení apod.), oběd v restauracích (bez pití), pitím na trénink (0,5 l Mattonky) a ceny za táborové bodování. Účastníci si sami hradí jízdné MHD.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha