Nabídka






Den pátý – den poslední

Míla

28.7.2017

Reportáže

Přečteno: 2770


Dnes skončil posledním pátým dnem první turnus příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis.


I v pátek se začalo tradičně tréninkem. Trénink bekhnedu na robotu a smečování na zásobníku byl kombinován s tréninkem forhendového a bekhendového draivu na výdrž. Dopolední Žumpu vyhráli Filip s Martinem před Zdeňkem a chvíli na to jsme už vyráželi na Petřín. Po cestě byla slovní hra, kterou vyhrál opět Filip,o druhé místo se podělili Martin a Zdeněk. Tentokrát hádali věci, osoby, zvířata, činnosti i věci.

 

Na Petříně byly trochu zmatky. Ty způsobila hlavně fronta na lanovku. Tou jsme se ale nakonec zdárně dostali nahoru. Pak už zbývalo dojít k bludišti, chvíli počkat, až nás pustí dovnitř, projít jej a „vyblbnout“ se před křivými zrcadly.

 

Po té, co jsem vylezli z bludiště se silně rozpršelo a tak jsme spěchali na lanovku. Než jsem sjeli dolů, pršelo už méně. Bohužel výhled z lanovky déšť poznamenal.

 

Tramvají jsme dojeli na Náměstí Republiky, odkud jsem došli k Rozvařilům na oběd. Klukům se tam původně nechtělo, ale nakonec si tam pochutnali a byli spokojení. Velké porce za slušnou cenu.

 

Došli jsem na metro Florenc, kterým jsme dojeli na Ládví a odtud autobusem do sokolovny.

 

Na Osadníky muž čas nezbyl, asi půl hodinu po návratu začal trénink. Kluci se volně rozehráli, třetí vždy trénoval podání. Nyní šlo o předvádění podání v závislosti na postavení soupeře, kterého jsme představoval já. Správnou volbu a provedení podání v jednotlivých situacích jsem bodoval. Martin s Filipem získali čtyři body, Zdeněk tři body.

 

Následoval samotný turnaj, který se hrál a tři sety. Sety se ale nehrály najednou, ale vždy po setech, aby se kluci častěji střídali. V celkovém hodnocení byl set jako bod.

 

Filip – Martin 0:3(-5,-8,-9), Zdeněk – Filip 1:2(-6,-11,9), Zdeněk – Martin 2:1(-7,5,7)

 

Celkové pořadí turnjaje bylo: 1. Martin 4, 2. Zdeněk 3, 3. Filip 2

 

Do tréninku zbýval čas, který jsem potřeboavl na uzavření bodování. Ten kluci využili hraním obíhané a Žumpy, která se už ale do bodování nepočítala.

 

Vyhodnotil jsem turnaj a předal za něj ceny. Potom jsem zhodnotil celý tábor z tréninkového hlediska – Filip zlepšil techniku i skákání přes švihadlo. Martin zlepšil aspoň úderovou jistotu. Zdeněk měl jenom rekreační ambice, takže si snad užil aspoň hraní v podobě Žumpy či dalších soutěží.

 

Předal jsem ceny za uzavřené bodování, které dopadlo takto: 1. Filip 112, 2. Martin 107, 3. Zdeněk 100. Docela dost vyrovnané.

 

Fotografie z celého příměstského tábora najdete na http://www.ealbum.cz/fotky.php?id=381&strana=1.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha