Nabídka






Jarní turnaj mládeže stolního tenisu

Míla

18.4.2017

Pozvánky

Přečteno: 2449


Zveme vás na pátý turnaj ze série turnajů mládeže stolního tenisu okresní a rekreační úrovně Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice.


V sobotu 22. 4. 2017 jste zváni do Centra stolního tenisu Ďáblice, Kokořínsklá 204/28, Praha 8 na turnaj stolního tenisu mládeže okresní a rekreační úrovně. Turnaj pořádá TTC Praha a jde o turnaj ze série Velké ceny CST Ďáblice.

 

Turnaj je pořádán ve všech věkových kategoriích mládeže - od 9 hodin (prezence do 8.45) jsou kategorie nejmladšího žactva, staršího žactva a dorostu a od 14 hodin je kategorie mladšího žactva.

 

Dvouhry se hrají o medaile, věcné ceny a diplomy, čtyřhry o diplomy. Dvouhry se hrají dvoustupoňovým systémem, přičemž v 2. stupni se hroní "pavouk" dohrává do konečného pořadí (při menším počtu se dohrácvá do konrčného pořadí i spodní "pavouk".

 

Celá série obsahuje šest turnajů, z čehož se započítává pět nejlepších výsledků. Po dohrání série bude následovat finálový turnaj TOP 16 (v každé věkové kategorii), na nějž bud epozváno 16 nejlepších po základní sérii + případní náhradníci. Finálový turnaj s ehraje pouze v dvouhrách. Po jeho skončení budou předeány ceny za celou sérii - za dvouhry poháry, věcné ceny a diplomy, za čtyřhru medaile, věcné ceny a diplomy.

 

Závěrečným šestým turnaje základní části bude 13. 5. Májový turnaj. Finálový turnaj TOP 16 je naplánován na 3. 6. 2017.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha