Nabídka






První novoroční týden začíná už v pondělí

Míla

1.1.2017

Informace

Přečteno: 2627


První novoroční týden začne v Centru stolního tenisu Ďáblice už v pondělí a bude mít nezvyklé vytížení jednotlivých hracích dní.


V pondělí začneme v CST Ďáblice tradičně. Od 15.30 je zde trénink hráčů mládeže TTC Praha, kterých asi přijde méně, protože jsou ještě prázdniny. Po něm navazuje hrací den rekreačního oddílu TTC Praha, který má na programu Vánoční pohár TTC Praha, takže pravděpodobně všechny stoly obsadí.

 

V úterý je otevřeno až od 18.00 hodin, kdy zde bude turnaj PinecArény pro veřejnost.

 

Ve středu je od 16.00 hodin trénink mládeže TTC Praha a po něm je náborový turnaj mládeže Grand Prix TTC Praha OPEN, který pravděpodobně zabere celou kapacitu herny. Jeho konec se počítá mezi 20. až 21. hodinou. Tentokrát tedy bude středa výjimečně zcela plná, což normálně nebývá.

 

Ve čtcvrtek začíná od 15 hodin trénink přípravky mládeže TTC Praha, na něj navazuje od 16 hodin trénink mládeže, který končí v 17.30 hodin. Potom bude netradičně skoro celá herna volná. Od 18.00 hodin je zde naplánován trénink registrovaných hráčů TTC Praha, ten ale zabere maximálně dva stoly (spíše jeden). Od příštího týdne bude naopak čtvrtek zcela zaplněn utkáními pražského přeboru.

 

Pátek je beze změny, do 18 hodin zavřeno a od 18 hodin tradiční turnaj pro veřejnost PinecArény.

 

V sobotu zabere celou hernu turnaj mládeže CZ Cup a v neděli je turnaj pro veřejnost pro dospělé pořádaný PinecArénou od 9 hodin, po němž je od 14 hodin volné hraní pro veřejnost až do 20 hodin.

 

Následujícíc týden od 9. 1. 2017 bude probíhat obsazení již podle známého režimu. Oproti tomuto týdnu se tedy mění pouze provoz ve středu a čtvrtek, kdy bude ve středu volno od 18 hodin pro veřejnost na 2 až 4 stolech a čtvrtek zcela obsadí týmy pražského přeboru TTC Praha.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha