Nabídka






Pozvánka na koncert beatové kapely The Crash

Míla

24.5.2016

Pozvánky

Přečteno: 2676


Zveme vás do Centra stolního tenisu Ďáblice na koncert beatové kapely The Crash, na muziku z druhé poloviny šedesátých a počátku sedmdesátých let.


V sobotu 18. 6. 2016 od 19.00 hodin jste zváni na koncert beatové kapely The Crash, který se koná v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 (sokolovna Ďáblice).

 

Beatová kapela The Crash existuje již od roku 1968 a hraje převážně muziku z druhé poloviny šedesátých a počátku sedmdesátých let. V roce 2010 se po více než 40. letech dala opět dohromady a v současnosti tu a tam příležitostně hraje. Ze staré éry kapely v ní doposud hrají dva členové: Tomáš Stabenow doprovodná kytara a Václav Li (Číňan) bicí nástroje. Sólový kytarista Láďa Biela s nimi hraje od roku 2011. Posledním přírustkem v roce 2013 je Vítek Šebesta na baskytaru. Láďa s Vítkem také zpívají.

 

Cena vstupenky je 100,-- Kč v předprodeji, 120,-- Kč na místě před koncertem. Předprodej bude probíhat v lékárně Ďáblice, trafice Ďáblice a recepci Centra stolního tenisu v době provozu. Mimoďábličtí zájemci si mohou o vstupenky napsat na email recepce(zavináč)centrumstolnihotenisu.cz. Když napíšete počet požadovaných vstupenek, sdělíme vám číslo běžného účtu a částku, kam poslat peníze a před koncertem si vstupenky na své jméno vyzvednete v recepci nebo na baru.

 

Jde o benefiční koncert, jehož výtěžek bude využit na vybudování podlahy a doplnění osvětlení na strop do sokolovny Ďáblice, Kokořínská 204/28. Účastí tedy mimo kulturního zážitku napomůžete zlepšení sportovních pomínek zejména pro žáky oddílu stolního tenisu TTC Praha, kteří zde třikrát týdně trénují a tvrdá betonová podlaha pro ně není ideální.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha