Nabídka






Májový pohár ve stolním tenisu neregistrovaných

Míla

26.4.2009

Pozvánky

Přečteno: 4684


Centrum zábavy vás zve o prodlouženém květnovém víkendu na dva májové turnaje ve stolním tenisu pro neregistrované.


      V pátek 1. května vás zveme na Májový pohár stolních tenistů, který je vypsán v kategorii B+ (Rekreant a Profi) a bude se hrát v dvouhrách a čtyřhrách.

     Turnaj začíná v 9 hodin, ale zaprezentovat je třeba se od 8.30 do 8.45 hodin. Startovné je 100,-- Kč, za každou další kategorii 50,-- Kč. Více se dočtete v levém sloupci v kalendáři akcí.

      Turnaje budou o tomto víkendu vpodstatě tři, protože v sobotu 2. 5. souběžně s Trojbojem Magazínu eKamarád bude ještě probíhat handicapový turnaj dvouher. Ten začíná v 9 hodin, přičemž prezentovat se je potřeba od 8.30 do 8.45 hodin. Předpokládá se, že tento turnaj bude končit kolem poledne. Na něj naváže turnaj žáků, který bude třetí disciplínou Trojboje Magazínu eKamarád. Startovné na handicapový turnaj je také 100,-- Kč. Více se dočtete v levém sloupci v kalendáři akcí.

      V neděli 3. 5. 2009 vás od 9 hodin zveme na Májový turnaj družstev, jehož součástí bude i turnaj dvouher. Turnaj je vypsán v kategorii B+ (Rekreant a Profi). Začínat se bude turnajem dvouher a na něj naváže turnaj dvoučlenných družstev. Startovné je 100,-- Kč, za každou další kategorii 50,-- Kč. Více se dočtete v levém sloupci v kalendáři akcí.

     Víkendový program Centra zábavy v Praze 8 Karlíně, Sokolovská 96a, je tedy opravdu bohatý a věříme, že si vybere každý.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha