Nabídka






Jak postupují práce v CST

Míla

25.9.2015

Informace

Přečteno: 2935


Rekonstrukční práce v Centru stolního tenisu hodně pokročily, ale bohužel se čeká na topenáře, přesněji řečeno na dodávku radiátorů ústředního topení.


Původně jsme slibíli, že volní hraní veřejnosti bude od září. Bohužel musíme tento záměr přehodnotit a záměr posunout až na průběh listopadu. Důvodem je to, že dodací lhůta radiátorů k útřednímu topení je tři týdny.

 

Během následujíccího týdne by mělo dojít k položení potrubí v sále a k zabetonování podlahy. Tím by měla skončit prašnost. Hraní v bezprašném prostředí jsem si vyzkoušeli ve čtvrtek, kdy byla celá hala vysátá a vytřena. Bohužel z výkopů pro potrubí pro topení se stále zase práší.

 

Pro otevření pro volnou veřejnost potřebujeme mít recepci v takovém stavu,aby v ní bylo možno nainstalovat počítač kvůli on line rezervacím. Dále zde potřebujeme mít aspoň jednu skříň s nejnezbytnějšími potřebami, pokud by chtěl někdo půjčit pálku nebo si koupit míčky. Také by zde měl být aspoň základní sortiment pití do doby, než bude zprovozněn bar.

 

Předběžně tedy počítejte s otevřením volného hraní pro veřejnost od 3. 11. 2015. Zatím jsou pro veřejnost pouze turnaje, které jsou nyní každou středu od 18.00 hodin (prezence do 18.20 hodin) a 3. 10. nás čeká v sobotu turnaj pro veřejnost Velká cena Ďáblic (začátek od 9.00 hodin, prezence do 8.45 hodin) a dále pak 17. 10. Luky Cup (stejné časy) a na státní svátek 28. 10. ve středu Pohár samostatnosti (také stejné časy). Pro mládež zde proběhne o víkendu 10. a 11. 10. Velká cena Ďáblic v kategoriích nejmladšího žactva (sobota dopoledne), staršího žactva a dorostu (sobota odpoledne) a mladšího žactva (neděle dopoledne).

 

O průběhu prací a případných posuvech dopředu či dozadu vás budeme informovat.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha