Nabídka






Otvíráme 6. září 2015

Míla

25.8.2015

Informace

Přečteno: 3210


Centrum stolního tenisu Ďáblice se v září otevře v neděli 6. 9. 2015


I když jsem původně plánovali otevřít ve středu 2. 9. 2015, nakonec nám to znemožňuje počasí – přetrvávající tropická vedra. V nich není možno na půdě provést instalci výbojkových světel, protože při teplotách kolem 30 stupňů ve stínu, tam teploty dosahují přes 50 stupňů.

 

Práce na půdě měli oprobíhat v závěru tohoto týdne a začátkem týdně příštího. Bude je ale nutno posunout až do příštího týdne na začátek září. Tím získáme trochu více času na další práce, které ake s ohledem na nedostatek peněz směřují k kompromisnímu provozoriu.

 

V neděli 6. 9. otevřeme turnajem pro veřejnost Boris Cup. Půjde již o 6. ročník tohoto turnaje dvoujer stolního turnaje pro veřejnost pro dospělé, jehož předchozí ročníky probíhaly v Centru zábavy v Karlíně.

 

Od pondělí 7. 9. se potom rozeběhne provoz naplno. Zejména zde začnou probíhat nábory do oddílu mládeže TTC Praha, který má tréninky vždy v pondělí od 15.30 do 17.00 hodin a ve středy a čtvrtky od 16.00 do 17.30 hodin.

 

V pondělí od 17 hodin začne rekreační oddíl TTC Praha, který celé září provádí nábor nových členů. Ve středu si bude oct přijít zahrát poprvé i veřejnost a také zahájí série šesti turnajů pro veřejnost Grand Prix Centra stolního tenisu Ďáblice. Celá série je o medaile a do konečného pořadí se každému započte pět nejlepších výsledků.

 

Registrovaný oddíl TTC Praha začne svým prvním tréninkem v pátek 11. 9. 2015. Ve čtvrtek od 15.00 bude také otevřeno pro veřejnost, v pátek bude souběžně s tréninkem hráčů TTC Praha tajé od 18.00 hodin otevřeno pro veřejnost, ale doporučujeme si stoly rezervovat, protože pro veřejnost budou k dispozici pouze volné stoly z tréninku hráčů TTC Praha (pravděpodobně 2 až 3).

 

Doporučujeme stoly rezervovat přes on line rezervační systém na adrese https://jdemenato.cz/reservation/centrum-zabavy/ReservationCalendarOverview, protože tím ušetříte 20,-- Kč/hod. Pronájem rekreačního stolu přes on line rezervační systém stojí 150,-- Kč/hod, zatímco při telefonické rezervaci je za 170,-- Kč. Na závodním stole si můžete zahrát za 170,-- Kč/hod (přes on line rezervaci) nebo za 190,-- Kč (při telefonické rezervaci). Důvodem rozdílu cen je to, že nemáme pracovníka, který by telefonické rezervace prováděl. Proto jejich pžíjem přes recepci je velice omezen. Pro důchodce probíhá bez přirážky pouze v době od 15.00 do 15.30 hodin ve středu a ve čtvrtek.

 

Další slevu můžete získat, pokud se z vás stanou kreditní zákazníci, kteří mají na hru stolního tenisu slevu 10%. Tuto slevu lze ale využít pouze přes on line rezervační systém. Na recepci si předplatíte kredit, který se vám za hru průběžně strhává a pouze si kontrolujete jeho výši, abyste se nedostali do mínusu. I tím ušetříte práci recepčního, který je bohužel z nedostatku financí zčásti dobrovolníkem a navíc v současně dělá funkce trenéra mládeže TTC Praha či rozhodčího u utkání TTC Praha a turnajů.

 

Datum 6. 9. chceme dodržet i v případě komplikací, pokud by se tropiská vedra protáhly až do září. Pouze by se v tom případě hrálo za provizornějších podmínek a na menšém stolů, protože prostor jednoho stolu by zabralo lešení, které bychom museli nechat postavené pro dokončení montáže osvětlení. Není též vyloučeno, že by se možní zahájení série turnajů Grand Prix Centra stolního tenisu Ďáblice o týden posunulo. Pokud by tato situace nastala, automaticky by byly stornovány rezervace ze stolu číslo 6. O této situaci, pokud by nastala, byste se včas dočetli na naší stránce a byla by patrna i z rezervačního systému. Všichni ale doufáme, že tato situace nenastane a že v září už africké počasí vystřídá opět počasí české.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha