Nabídka






Od května v Ďáblicích

Míla

4.4.2015

Informace

Přečteno: 4549


V pátek 3. 4. jsme konečně převzali ďáblickou sokolovnu a hned po Velikonocích se zde začne pracovat na nezbytných rekonstrukčních pracech, abychom sem mohli v květnu přestěhovat Centrum zábavy.


Po několikaměsíčních jednáních je konečně jasno, že Centrum zábavy bude pokračovat v Ďáblicích. Předpokládané otevření do provizorního provozu bude 15. 5., kdy by zde měl proběhnout první trénink hráčů TTC Praha. Následně o víkendu zde plánujeme Velkou cenu Ďáblic – šestý turnaj série Velké ceny CZ Karlín v kategoriích nejmladší žactvo a starší žactvo v sobotu a mladší žactvo a dorost v neděli. Pro veřejnost by zde mělo být otevřeno od 18. 5. 2015, kdy zde proběhne první trénink mládeže TTC Praha a první hrací den rekreačního oddílu.

Sokolovna Ďáblice

 Dvůr

Během povelikonočního týdne by měla být do objektu obnovena dodávka elektřiny a od 13. 4. počítáme s tím, že zde začnou pracovat elektrikáři, zedníci a malíři. Současně se začne budovat i recepce. V květnu by mělo dojít na podlahu. Ta bude zatím z bezprašného betonu.

 

Vchod

Zde bude recepce

 

Druhá fáze rekonstrukcíje naplánována na začátek července, kdy bude herna stolního tenisu opět uzavřena a položí se v ní linoleum.

 

Hala

Pódium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Na fotografiích z předávání můžete vidět pohled na sokolovnu z ulice, dále dvůr, kterým se bude do sokolovny vcházet. Hned za vchodem bude po pravé straně recepce. V prostorné hale bude celkem šest stolů, sedmý bude na pódiu.

 

Šatna muži

Sprchy

Šatny jsou vybaveny skříňkami a lavicemi. Samozřejmostí jsou sprchy a WC. Šatna pro muže je vlevo, šatna pro ženy vpravo až za recepcí. Šatny budou potřebovat drobé úpravy, jako vymalování, nové zámky do skříněk, opravu sprch apod.

 

WC

Šatna ženy

Nad pódiem jsou dvě místnosti, které budou sloužit jako malá tělocvična či salonek. Plánuje se jejich spojení do jedné.

 

Malá TV

Malá TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plný provoz se vším všudy začne od září 2015. Herna stolního tenisu by ale měla být v provozu už od 15. 5. 2015. O prázdninách zvažujeme uspořádání příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis a dále dvou týdenních cyklů odpoledních tréninků pro veřejnost. Možná bude i volná neorganizovaná hra.

 

Od 20. 5. plánuje TTC Praha uspořádat sérii šesti středečních turnajů pro dospělé. Víkendové turnaje jsou předběžně naplánovány na soboty 13. 6. a 27. 6. 2015. O prázdninách by měly být turnaje v pondělí 6. 7. 2015, středu 8. 7. , soboty 18. 7. a 26. 8. a ve středu 29. 7. V srpnu plánujeme turnaj na sobotu 29. 8. 2015.

 

Od září 2015 zde bude hrát TTC Praha svoji již šestou sezónu a hledá nové hráče do registrovaných soutěží, zejména do 6. a 7. třídy, ale i posily do 4. a 5. třídy. Nábor bude provádět i oddíl mládeže a rekreační oddíl, který bude hrát opět v pondělí.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha