Nabídka






Centrum zábavy Karlín ukončuje provoz

Míla

17.1.2015

Informace

Přečteno: 4055


Centrum zábavy Karlín ukončuje v sobotu 17. 1. 2015 v 20.00 hodin provoz herny stolního tenisu pro veřejnost. V neděli 18. 1. zde ještě proběhne turnaj nejmladšího žactva v rámci Velké ceny Centra zábavy Karlín, kdy již pro ostatní veřejnost otevřeno nebude.


Herna stolního tenisu v Centru zábavy Karlín končí provoz pro vřejenost v sobotu 17. 1. Tento den si můžete přijít dopoledne od 9 hodin zahrát na poslední turnaj pro veřejnost pro dospělé CZ Cup – 7. ročník. Souběžně s tímto turnajem nebude herna otevřena pro volno veřejnost. Ta může přijít odpoledne od 15 hodin na omezený počet stolů. Od 15 hodin zde bude probíhat turnaj CZ Cup dorostu, na který jsou rezervovány čtyři stoly. Pro veřejnost tedy zbývají stoly tři. Herna bude otevřena v sobotu do 20.00 hodin.

V neděli 18. 1. se v herně koná turnaj nejmladšího žactva v rámci Velké ceny Centra zábavy Karlín, při kterém již nebude pro volnou veřejnost otevřeno. Po skončení tohoto turnaje se herna uzavírá a začne balení a chystání na stěhování, které proběhne v pondělí 19. 1. od 8 hodin ráno.

Upozorňujeme všechny, kdo mají Bony CZ, které jsou v herně používány jako ceny za turnaje, že jejich platnost definitivně končí v sobotu 17. 1. v 20.00 hodin.

O možnosti pokračování herny pro veřejnost v jiném místě se jedná a o výsledcích těchto jednání vás budeme zde průběžně informovat. Na stránce www.pinecvpraze.cz se dozvíte, kde bude pokračovat Velké cena Centra zábavy Karlín a jaká budou data jeho turnajů v jednotlivých kategoriích.

Oddíl TTC Praha, který v Centru zábavy působil, se přesouvá do jiným míst, kde bude působit le situace buď dočasně nebo trvale. Aktuální informace o rekreačním oddílu, oddílu mládeže i registrovaném oddílu najdete na stránce http://www.ttcpraha.cz/.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha