Nabídka






Do nové sezóny s novým formátem turnajů pro veřejnost

Míla

17.8.2014

Informace

Přečteno: 3333


Od září budou mít všchny víkendové turnaje pro veřejnost nový formát. Vedle turnajů dospělých, kterých je nyní v Praze opravdu hodně (4 až 5 týdně), bude část turnajů v mládežnických kategoriích a hlavmně budou tyto turnaje v rámci cérií Velké ceny Centra zábavy Karlín.


Od září výrazně měníme strukturu víkendových turnajů. Beze změny zůstanou středeční Grand Prix Centra zábavy. Protože je o ně nyní výrazně vyšší zájem, než o víkendové turnaje, budou mít i víkendové tunaje podobnou strukturu. Budou řazeny do sérií Velké ceny Centra zábavy Karlín. Tyto série budou v 1. ročníku v kategorii dospělých dvě, v mládežnických kategoriích – nejmladší žáci, mladší žáci, staršá žáci a dorost vždy jedna série v ročníku.

Turnaje Velké ceny Centra zábavy Karlín se budou hrát v dvouhrách i čtyřhrách v jedné výkonnostní kategorii. Zahajovat se bude 1. stupněm dvouher, který se bude hrát ve skupinách. Ze skupin se bude postupovat do dvou pavouků, které se budou oba dohrávat o konečné pořadí. Po dohrání 1. stupně dvouher (skupin) se začnou hrát čtyřhry, které budou vyřazovacím systémem na jednu porážku. Následně se dohraje 2. stupeň dvouher.

V kategorii dospělých se hraje celá série o mediale (dvouhry i čtyřhry), v kategoriích mládeže se hrají dvouhry o medaile a v celé sérii dvouhry o poháry a čtyřhry o medaile.

Všechny jednotlivé série Velké ceny Centra zábavy Karlín budou zakončeny vždy turnaji TOP 16, na nichž budou mít právo účasti hráči od 1. ad 16. místa na průběžném mezipořadí + nominovaní náhradníci dle pořadí na dalších místech.

V sezóně bude pouze pár samostatných turnajů pro dospělé. Mezi nimi zůstane samozřejmě dvakrát ročně polulární Šach Ping a počítá se i s jedním až dvěma turaji čtyřher.

Zejména v kategoriích mládeže se snažíme vytvořit úrovně okresní úrovně, protože Grand Prix mládeže pořádané Pražským svazem stolního tenisu mají okresní úroveň a pro některé hráče jsou příliš silné. Tyto úrovně budou důsledně synchronizovány s turnaji mládeže PSST (pražský přebor i Grand Prix), aby s nimi termínově nekolidovali. Proto si vyhražujeme změnu termínu v případě, že by to bylo nutné. S ohledem na velkou četnost všech mládežnických turnajů, se budou naše turnaje zákonitě částečně termínově překrývat s republikovými turnaji mládeže, čím se přirozeným způsobem sama vytvoří kresní úroveň. Na těchto turnajích rádi uvítáme i pokročilejší neregistrované hráče.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha