Nabídka






Akce Herna sobě 2 vrcholí realizací

Míla

12.7.2014

Informace

Přečteno: 3493


V akci Herna sobě 2 se od hráčů, kteří sem chodí pravidelně hrát a mají zájem na kvalitnějším vybavení herny, vybralo celkem 19.700,-- Kč. Od začátku července tyto peníze utrácíme. Podívejte se jak?


První brigáda v rámci akce Herna sobě 2 začala ve středu 2. 7. 2014. To jsem položili linoleum kolem stolů 5 a 6 a částečně kolem stolů 1 a 2. Linoleum jsme byli před tím nakoupit ve firmě REVA. Je složeno ze zbytků, díky čemuž jsme lino pořídili za desetinu ceny. Ve středu se se mnou na pokládce podíleli Dušan Dvořák a Honza Hadrbolec.

Pokládka linolea pokračovala hned ve čtvrtek 3. 7. 2014. To mi s ní pomáhal Jirka Podrazil. Dodělali jsme linoleum pod stoly č. 1 a 2 a na řadu přišly stoly č. 3 a 4. Pod ně původně linoleum přijít nemělo, protože nebylo vybráno dost peněz. Ukázalo se ale, že cena linolea v REVA byla nižší, než bylo uvedeno na jejich www stránkách. Částka 63,-- kč nebyla za metr čtvereční, ale za roli, která měla 3 až 4 metry čtvereční. Díky tomu jsem teda nakoupili linolea více.

Stůl č. 2

Prvním problémeme bylo lepidlo. Klasické lepidlo na linoleum nešlo použít, protože vyžaduje savý podklad, což dlažba není. Lepili jsem tedy Alkaprenem, který je dražší. Paradoxem je, že nákupní cena položeného lina je cca 6.000,-- Kč a lepidlo jsme nakupovali za téměř 5.000,-- Kč.

Pokládka linoeal pokračovala od brzkých ranních hodin v pátek 4. 7. 2014. S Dušanem Dvořákem jsme pokládku dokončili. Z herny jsem odcházel zhruba po 14. hodině A měl jsem hotovo vše, mimo drobných dodělávek. Těm se věnoval Dušan Dvořák ve čtvrtek 10. 7. 2014. To byl den, kdy byla podlaha dodělána komplet. A po té jsme se začali věnovat upevňování síťoviny na zdi.

Zatím poslední brigáda byla dnes, kdy jsme s Dušanem Dvořákem upevňovali síťovinu na zdi. Není u stolů č. 3 a 4. kde se s ní při nákupu nepočítalo. Účet akce Herna sobě 2 je k dnešnímu dni záporný -3.876,-- Kč. Pro stoly č. 3 a 4 se púočítá s pověšením síťoviny později, až se na ni vyberou peníze. Zatím jsme tam předchystali hmoždinky na upevnění. Síťovina se může dokoupit a pověsit třeba za dva měsíce, nebo zas půl roku nebo za rok. Podle toho, jak moc o ni budou návštěvníci stát a co budou ochotni udělat.

Stůl č. 5

Stůl č. 6

Hráči, kteří se na akci Herna sobě 2 podíleli darem alespoň 500,-- Kč, respektive 300,-- Kč, kteří v minulosti přispěli na akci Herna sobě 1, budou mít hru na závodních stolech (1,2,5,6) levnější. To co si za hru na těchto stolech připlatí ostatní návštěvníci, půjde do fondu Herna sobě 2 , z kterého bude v první řadě dokoupena síťovina na stoly č. 3 a 4, ale také bude sloužit např. na obnovu a doplnění ohrádek apod.

Celkový pohled

Poslední brigáda bude ještě ve čtvrtek 17. 7., kdy s Dušanem Dvořákem natáhnem lanka a ze síťoviny uděláme závěsy mezi stoly 1 a 3, 2 a 4, 5 a 3 a 6 a 4. Závěsy budou sloužit pro oddíl TTC Praha, pokud zde bude hrát mistrovské zápasy a zdarma jej budou moct využít i hráči, kteří se na akci finančně podíleli. Pro ostatní hráče bude možnost jejich využití za poplatek.

Výhledově se během prázdnin ještě plánuje pokládka linolea na stůl č. 7. Zbylé linoleum potom bude využito v předsálí a šatnách, kam bude pokládáno dle časových možností.

Nyní mají ti hráči, kteří dosud nepřispěli na zvážení, zda i oni s enebudou na akci podílet a tím neurychlí rozvoj herny. Ve čtvrtek totiž záporný účet akce ještě klesne o pár set korun az kroužky a žabky na závěsy.

Více fotografií herny zachycující její nový stav s linoleem a síťovinou, najdete na http://www.centrumzabavy.info/fotog.php?id=461.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha